Wij zorgen voor verbinding

• Binding met de parkeergarage binnen uw gemeente

• Uw bedrijf lokaal profileren

• Winkelend publiek als doelgroep van uw bedrijf

• Maximale exposure

• Uw naamsbekendheid vergroten

Uw bedrijf onder de aandacht bij uw doelgroep

Wordt gezien met uw advertentie

Onze adverteerders vinden de binding met de gemeente en de doelgroep die er komt interessant. De bedrijven worden zorgvuldig door ons geselecteerd.

 

In stedelijke gebieden wordt de parkeergarage vaak gebruikt. Een voordeel van een parkeergarage is dat het centraal gelegen is en je er de meeste kans hebt op een parkeerplek.

 

Tevens kun je in een parkeergarage achteraf betalen. De reden dat men kiest voor een bepaalde parkeergarage is afhankelijk van de afstand naar bestemming. Maar ook het parkeertarief speelt een rol. Gemiddeld zit er per geparkeerde auto ongeveer 1,5 personen

(bron: crow-KpVV).

 

Wilt u informatie van de parkeergarage bij u in de buurt?

Zichtbaarheid

 

U vindt het belangrijk dat uw doelgroep weet wie u bent en waar u gevestigd bent. Binnen de parkeergarage selecteren wij altijd een prominente plek, waar de zichtbaarheid optimaal is en de contact kans het grootst is.

 

Maximaal vindbaar

 

Veel bedrijven gebruiken bijvoorbeeld nu het internet om zich te profileren. Helaas is het zo dat het steeds moeilijker wordt om bovenaan de zoekpagina te komen. Bovendien verschijnen er vele concurrenten die hetzelfde aanbieden. Welk bedrijf wordt er gekozen: vaak het bedrijf wat bekend voorkomt en waar men een goed gevoel bij heeft.

 

 

Imagokoppeling

 

Doordat u zich presenteert in een bepaalde parkeergarage, wordt u direct met deze locatie geassocieerd. Dit zal positief voor u uitpakken.

 

Wij zorgen voor een professionele uitstraling

 

Als u via Parkeer Media uw uiting laat verzorgen, dan weet u zeker dat deze gezien wordt. Wij zorgen ervoor dat uw bedrijf duidelijk in beeld komt.

 

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

wijverbinden@clingendael.com

Heeft u interesse of heeft u vragen. Neem contact met ons op!

 

Contact

070-3016698

Regulusweg 5

2516 AC Den Haag

inkoop@parkeermedia.nl

© Parkeer Media 2020